duminică, august 12

Maşina Timpului, de la LG, a primit certificare


LG a anunţat că este prima companie care a obţinut certificare pentru derulare înapoi în cazul gamei de televizoare Maşina Timpului (Time Machine). Seria de lux LT75 LCD, HD-ready, va fi disponibilă în trei variante de 32, 37 şi 42 de inci, iar aparatele cu plasmă PT85, în variantele de 42 şi 50 de inci.

Numite Maşinile Timpului, televizoarele le vor permite deţinătorilor să facă stop cadru, să înregistreze sau să deruleze înapoi programele live emise de 40 de canale gratuite, direct din ghidul electronic de programe, încorporat. Înregistrarea emsiunii de pe un canal poate fi făcută în acelaşi timp cu vizionarea altui program.

Cu un un hard de 160GB care poate stoca până la 80 de ore de programe, noua gamă va fi disponibilă începând din octombrie 2007.

Funcţiile cuprinse în certificarea Group 2 includ: programare pentru urmărirea programului şi auto-buffering. Acestea îl asigură pe prorpietar că nicio modificare din program, cauzată de ştirile care întrerup emisiunile sau de reluările din cadrul evenimentelor sportive, nu va afecta în niciun fel înregistrarea programelor dorite. În plus, clienţii vor avea posibilitatea să folosească o funcţie denumită "înregistrarea în serie", care permite înregistrarea unui serii întregi prin apăsarea unui singur buton.

Sursa: CHIP

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Video-ul zilei!!

Video-ul saptamanii!!!