joi, iulie 12

100 de euro – sexul cu o stripteuză minoră

100 de euro, atât costă o partidă de sex cu o minoră, care practică striptease-ul în localurile de noapte din judeţul Hunedoara. Cluburile din Deva şi Simeria au o ofertă bogată.
Tinerele, după executarea dansurilor erotice, îţi promit că te însoţesc acasă, pentru continuarea desfătării. Distracţia începe după miezul nopţii. Procedura e simplă: intri în local, te aşezi pe una dintre canapelele ce înconjoară ringul de dans şi comanzi ceva de băut. Restul, vine de la sine.

În lumina neoanelor roşii, câteva fete execută la bară un număr de striptease, renunţând, pe rând, la rochiţe, bustiere, sutiene şi chiloţi. Apoi, reechipate în lenjerie intimă, vin la tine, se prezintă şi îţi plasează în braţe meniul, astfel încât să le oferi ceva de băut. Una dintre fete se recomandă cu numele de Laura, are 17 ani şi e din Vaslui. Pentru 100 de euro e de acord să te însoţească, după ce îşi încheie programul, pentru o partidă de sex, scriu jurnaliştii de la Gândul.


Şeful localului pozează în apărător al angajatelor sale în faţa traficanţilor de carne vie şi spune că acestea îi amăgesc doar pe clienţi atunci când le promit că vor face sex cu ei.

Sursa: www.protv.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Video-ul zilei!!

Video-ul saptamanii!!!