luni, iulie 23

Poli Timisora, egala cu Fiorentina la prezentare

Poli Stiinta Timisoara si-a prezentat lotul intr-un meci amical cu Fiorentina, echipa la care este legitimat Adrian Mutu, disputat, duminica, pe stadionul Dan Paltinisanu, incheiat la egalitate, scor 1-1.

Fiorentina a deschis scorul prin Massimo Gobbi, in minutul 6, care a marcat cu latul de la sase metri, dupa o centrare de pe stanga.

Mihaita Plesan a restabilit egalitatea in minutul 81, cu un sut din careul mic, dupa o centrare a lui Dare Vrsici si o nesincronizare a fundasilor italieni.

Cu aproximativ o ora inainte de startul meciului, toti jucatorii de la Poli Stiinta Timisoara au fost prezentati celor aproximativ 6.000 de spectatori prezenti pe stadionul Dan Paltinisanu. Fiecare fotbalist a aruncat in tribune cate o minge si un tricou. Prezentarea jucatorilor a fost urmata de un foc de artificii realizat chiar pe teren, cu ajutorul mai multor "vulcani".

Atacantul Ionel Ganea a purtat banderola de capitan, desi in teren a fost si capitanul din sezonul trecut al formatiei banatene, Dan Alexa.

In minutul 30, arbitrul a intrerupt meciul timp de un minut pentru ca jucatorii sa se poata hidrata.

Atacantul Adrian Mutu, de la Fiorentina, a fost aplaudat la scena deschisa in momentul in care a fost inlocuit. El a parasit mai devreme banca de rezerve a Fiorentinei si s-a indreptat spre vestiare, in drumul sau salutand de mai multe ori publicul.

Antrenorul echipei Poli Timisoara, Dusan Uhrin jr., a trimis in teren urmatorii jucatori: 12. M. Popa - 28. St. Stancu, 4. McKain, 23. Canu (13. Srhoj '65), 2. Dancia - 25. Torje (10. Plesan '60), 5. Alexa, 7. Aliuta (20. Vrsici '46), 77. Artavazd Karamyan (31. Abiodun '46) - 18. G. Bucur (24. Mansour '60), 9. I. Ganea (15. A. Cristea '76).

Pe foaia de joc au mai figurat rezervele: 1. Zimmermann, 29. Pantilimon - portari; 17. Omoduemuke, 3. Sorin Radoi, , 6. A. Ratiu, 11. Arman Karamyan - jucatori de camp.

Tehnicianul formatiei Fiorentina, Cesare Prandelli, a folosit urmatorii jucatori: 1. Frey - 7. Vanden Borre, 5. Gamberini, 2. Kroldrup - 6. Ujfalusi, 8. Pazienza (13. Tagliani '88), 11. Liverani (15. Manuel Pasqual '57), 3. Balzaretti, 4. Gobbi - 9. Lupoli (17. Di Carmine '57), 10. Mutu (16. Lepiller '16).

Cartonase galbene au primit Dan Alexa '55, de la Poli Timisoara, si Tomas Ujfalusi '23, de la Fiorentina.

Meciul a fost arbitrat de o brigada condusa la centru de Tiberiu Lajos, ajutat de asistentii Ovidiu Maier si Sorin Caia. Rezerva a fost Sorin Tarcea. Vezi rezultatul meciului aici.

Sursa: onlinesport.ro

2 comentarii:

  1. A mоtivаting ԁiscussion is definitely wогth
    cоmment. I do believe that you should write more about thiѕ subject matter, it may not bе
    a tаboo matter but geneгаlly folkѕ
    dоn't discuss these topics. To the next! Many thanks!!

    Also visit my site; where to buy ma huang

    RăspundețiȘtergere
  2. It’ѕ haгd to find еԁucаted ρeople about this topic, howеνer, уou ѕound liκe you know what уou’re
    talking about! Thаnκѕ

    Lοoκ into my weblοg ..
    . buy mormon tea

    RăspundețiȘtergere

Video-ul zilei!!

Video-ul saptamanii!!!