luni, iulie 16

A doua şansă pentru admiterea la liceu

Astăzi începe cea de a doua etapă a admiterii la liceu. Elevii, care nu au promovat Testele Naţionale sau care nu au fost distribuiţi de computer în prima etapă, au la dispoziţie această săptămână pentru a se înscrie pe locurile rămase libere la licee sau la şcolile de arte şi meserii.

Cei care vor să intre la liceele la care sunt necesare probe de aptitudini sau de limbă modernă, trebuie să se înscrie astăzi, deoarece marţi şi miercuri vor susţine efectiv aceste probe.

Afişarea rezultatelor se va face joi, iar vineri va fi ultima zi în care fişele de înscriere mai pot fi completate. Cea de-a doua repartizare computerizată pentru admiterea la liceu se va face luni, 23 iulie.

Potrivit datelor furnizate de Ministerul Educaţiei, peste 36 de mii de elevi NU au obţinut în acest an note de trecere la Testele Naţionale, iar alţi 1500 au ratat prima repartizare deoarece au completat prea puţine opţiuni pe fişele de înscriere. Pentru ei au rămas libere aproape 5500 de locuri la licee şi peste 75 de mii de locuri la şcolile de arte şi meserii.

Sursa: Realitatea TV

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Video-ul zilei!!

Video-ul saptamanii!!!