marți, iulie 31

Zaglebie Lubin - Steaua


Liga Campionilor - turul 2 preliminar (prima mansa)
Stadion: GOS (Lubin) - ora 21.45 (in direct la Prima TV)



Gheorghe Hagi se afla la prima aventura europeana din cariera de antrenor. S-a nimerit sa fie pe banca Stelei, si tocmai de aceea infruntarea cu Zaglebie ascunde, poate, dincolo de miza Ligii Campionilor, garantia ca 'Regele' nu si-a gresit meseria.

Contestat pe la colturi, scuzat sau pierdut in zodia ghinionului etern, antrenorul Hagi alearga ca o naluca dupa superjucatorul cu acelasi nume. Mai precis, dupa faima, abilitatile si respectul 'Regelui', fotbalistul care tavalea iarba marilor stadioane ale lumii pe ritmul horelor romanesti. Azi, in Polonia, Gica Hagi isi sustine examenul de antrenor.

Adi Ilie: "Mergem sa batem"

Delegatia Stelei a plecat ieri dimineata spre Lubin, prilej pentru managerul Adrian Ilie sa-i incurajeze pe elevii lui Hagi: 'N-am emotii. Stiu ca ne asteapta un meci greu, respectam adversarul, dar mergem sa castigam. Nu avem motive de ingrijorare, pentru ca Steaua e mai valoroasa. Speram sa inclinam lupta in favoarea noastra', a punctat 'Cobra'.

Hagi a alcatuit un lot de douazeci de jucatori pentru partida de azi, cu Zaglebie (Cernea, Vatca, Zapata - portari, Golanski, Petre Marin, Nesu, Ionut Rada, Goian, Baciu, G. Coman - fundasi, Radoi, Bicfalvi, Badoi, Nicolita, Croitoru, Lovin, Ov. Petre - mijlocasi, Neaga, Dica, Zaharia - atacanti).

Meciul Zaglebie Lubin - Steaua Bucuresti, contand pentru turul doi preliminar al Ligii Campionilor, se va disputa de la ora 21.45 si va fi transmis in direct de Prima TV.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Video-ul zilei!!

Video-ul saptamanii!!!