duminică, iulie 29

Cel mai bogat om din lume este un roman


Va vine sa credeti? ... da cel mai bogat om din lume este un roman. Florin Fluturel este de profesie avocat si la 34 de ani este cel mai bogat om din lume, o sa va intrebati mai bogat decat Bill Gates? raspunsul este da, la inceputul lunii iulie Florin si-a inregistrat firma cu un capital social de 392,4 miliarde lei, adica nu mai putin de 125 miliarde de euro. Cu cei 79% detinuti din firma, el are, cel putin pe hartie, 98,75 miliarde de euro, ceea ce il face de peste doua ori mai bogat decat Bill Gates, fruntasul miliardarilor mondiali.

Are bani pentru a cumpara 1.975 de echipe Steaua

1. Cu cele 98,75 de miliarde de euro, Florin Fluturel ar putea sa-si cumpere o intreaga flotila de avioane prezidentiale tip Air Force One. Costul unuia: 160 milioane de euro. Flotila lui ar aduna 617 avioane, si nu doar doua, cum ar putea avea presedintele Basescu.

2.Fluturel ar putea detine si cele mai multe autoturisme din Romania. Daca ar dori sa achizitioneze masina - emblema a romanilor, Dacia Logan, modelul berlina cu toate dotarile, cotat la 10.200 de euro, avocatul iesean ar avea un parc auto de 9.681.372 autoturisme.

3.Ieseanul ar putea fi si cel mai important proprietar de imobile din tara. Daca ar investi in apartamente de 100.000 de euro, posibilul multimiliardar ar putea cumpara nu mai putin de 987.500 de apartamente, adica 24.687 scari de blocuri cu 10 etaje.

4. Avocatul ar putea fi si cel mai mare investitor din fotbalul romanesc. Daca Gigi Becali, patronul de la Steaua, ar accepta o oferta de 50 de milioane de euro, refuzata de el acum catva timp, pentru vanzarea clubului, Fluturel ar putea avea 1.975 de echipe ca Steaua.


Citeste tot articolul aici.

2 comentarii:

  1. Eu stiam ca Carlos Slim Helu este cel mai bogat . Interesant sa aflu ca defapt un roman detine puterea .

    RăspundețiȘtergere

Video-ul zilei!!

Video-ul saptamanii!!!