luni, iulie 16

Cântăreţul Tudor Sişu rămâne în arest


Solistul hip-hop Tudor Sişu rămâne după gratii. Deşi la Tribunalul Bucureşti avocaţii cântăreţului au obţinut eliberarea lui Sişu din arest, ieri, Curtea de Apel Bucureşti l-a trimis înapoi după gratii. Iniţial, Tudor Sişu, arestat pentru trafic de droguri, a reuşit să-i convingă pe magistraţii in­stan­ţei de fond că nu prezintă pericol public şi că poate fi cercetat în stare de libertate.

Tribunalul Bucureşti i-a admis cererea şi a dispus revocarea mandatului de arestare emis pe numele cântăreţului. Solistul hip-hop nu a avut acelaşi succes la instanţa de recurs.

Aici au învins procurorii, astfel că Sişu va fi judecat în continuare în stare de arest preventiv. Sişu, alături de alte 15 persoane, este acuzat de constituire de grup infracţional, toţi fiind arestaţi preventiv în luna mai 2006 şi trimişi în judecată în noiembrie.

Potrivit anchetatorilor, grupul infracţional din care ar face parte şi Tudor Sişu vindea mai multe categorii de droguri (heroină, cocaină şi ecstasy), fiind principalul furnizor de stupefiante în toate sectoarele Capitalei.

Drogurile erau apoi vândute la preţuri variind între 200.000 de lei şi 3,5 milioane de lei, în funcţie de tipul drogului. Astfel, un comprimat ecstasy putea fi cumpărat cu 200.000 de lei, un gram de heroină – cu un milion de lei, iar gramul de cocaină era vândut cu o sută de euro. (I.C.)

Sursa: Gandul

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Video-ul zilei!!

Video-ul saptamanii!!!