duminică, iulie 8

'Bogdane, ai murit degeaba!'


La cimitirul Bellu a avut loc ieri comemorarea lui Bogdan Costache, elevul care s-a sinucis din dragoste pentru profesoara sa de romana. In acest weekend, baiatul ar fi aflat rezultatele de la Bac. Familia lui e foarte suparata pe Corina Vasile, pentru ca fosta iubita a fiului lor nu a venit sa-i aprinda o lumanare.

Lacrimi de jale, de durere, de neputinta. Ieri, la cimitirul Bellu, a fost comemorat Bogdan pentru ca in acest week-end, daca nu ar fi plecat dintre noi, el ar fi aflat rezultatele de la Bac. 'Il astept sa-mi apara in vis, sa-mi spuna ca-i e bine acolo unde e. Bogdane, mama, nu a meritat sa mori pentru Corina. Nu a venit niciodata la tine cu o lumanare, nu o intereseaza ca ai murit. Nu m-a intrebat niciodata daca suntem bine. Baiatul meu, ai murit degeaba!', si-a strigat amarul Gherghina Costache, mama lui Ralph.

Femeia ne-a spus ca asteapta o veste de la Corina. 'Alina a incercat sa o sune pe Corina zilele trecute, dar nu i-a raspuns.
Nu vrem decat sa ne spuna si noua ce s-a intamplat, ce a zis baiatul meu pentru ultima data. Pe cine a strigat el atunci cand a cazut? Astazi ar fi aflat rezultatele de la Bac. Ea il pregatea sa dea la Jurnalism si-i spunea ca e mandra de el.

Acum de ce se ascunde? Nici macar nu ne-a aruncat un biletel peste gard in care sa ne spuna ceva, orice, numai sa ne mai linistim si noi', a mai zis femeia.


Acum doua saptamani, familia Costache a cerut o audienta la IGP, dar nu a primit nici un raspuns. 'As vrea sa-i intreb pe procurorul si pe criminalistul care au anchetat cazul daca cred ca si-au facut treaba bine. Daca lor li se intampla in familie asa ceva, la fel procedau?', ne-a spus Nicu, tatal baiatului. Alina, sora lui Bogdan, plange fara oprire si sustine ca nu o sa-si mai serbeze niciodata ziua de nastere, pentru ca fratele ei a murit la o zi dupa ce ea a implinit 14 ani. Nu concepe sa petreaca daca fratele nu-i mai e alaturi.

Sursa: Libertatea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Video-ul zilei!!

Video-ul saptamanii!!!