luni, iulie 16

Calificată, cu emoţii, în finala Cupei Intertoto: Gloria aduce Atletico Madrid la Bistriţa


Gloria Bistriţa s-a calificat în turul trei al Cupei UEFA Intertoto după ce a trecut de Maccabi Haifa într-un meci decis la loviturile de la 11 metri şi va juca în faza următoare cu Atletico Madrid. Bistriţenii au pornit returul meciului cu Maccabi Haifa la adăpostul avantajului de două goluri, din meciul tur, însă israelienii, care au folosit de data aceasta cea mai bună echipă, au reuşit să termine la rândul lor timpul regulamentar de joc cu un avantaj de două goluri.

La loviturile de departajare, oaspeţii au ratat de trei ori, bistriţenii calificându-se datorită reuşitelor lui Sepsi, Toma şi Băd. „M-am temut tot timpul meciului că vom pierde calificarea, când am văzut 2-0. Părerea mea este că am jucat mai bine decât ei. Au început ei jocul bine, încurajaţi de goluri. Faptul că aducem pe Atletico la Bistriţa ne onorează foarte mult, şi pe noi, şi oraşul. Aşteptăm întâlnirea cu Atletico cu temeri foarte mari, dar ce ne e scris vom duce. Sper să nu pierdem amândouă meciurile şi să nu primim goluri multe şi în contextul acesta poate iese şi un rezultat favorabil în final.

Oricum, dacă nu pleci cu ideea să termini învingător nu o să termini niciodată”, a spus preşedintele Gloriei, Jean Pădureanu, după meci. „Cred foarte mult într-o calificare. Noi ne pregătim. Nu o să facem doar o prezenţă, gata, jucăm cu Atletico şi nu ne interesează rezultatul... Probabil şi ei sunt în urmă cu pregătirea. Am înţeles că fac antrenamente doar de o săptămână, de zece zile. Trebuie să ne pregătim bine, să credem mai mult în valoarea noastră şi să nu ne considerăm din start bătuţi, inferiori şi că nu avem nici o şansă”, a declarat şi antrenorul Ovidiu Sabău.

Pentru întâlnirea cu Gloria Bistriţa, care va avea loc sâmbătă, de la ora 18.00, clubul spaniol a anunţat că va veni în România cu o delegaţie de 90 de persoane, dintre care 45 jurnalişti. Conducerea Gloriei Bistriţa va transmite, în cursul acestei săptămâni, o invitaţie oficială Administraţiei Prezidenţiale prin care îl vor invita pe preşedintele Traian Băsescu să asiste la meci.

Sursa: Gandul

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Video-ul zilei!!

Video-ul saptamanii!!!