sâmbătă, iulie 7

Lotul Rapidului este complet!!

Brazilianul Tamandare pare a fi ultimul jucător achiziţionat de Rapid în această vară. După partida cu Petrolul, conducerea alb-vişiniilor consideră că lotul lui Bergodi este foarte aproape de cerinţele şi pretenţiile din Giuleşti.

Rapidiştii nu vor mai transfera pe nimeni, aşteaptă chilipiruri şi, după partida cu FC Sion, dar mai ales după stagiul din Elveţia, vor vedea cât de puternic este lotul.

"Am făcut o analiză atentă a lotului şi cred că avem un lot complet. Asta nu înseamnă că nu mai căutăm un posibil jucător în linia de mijloc", a declarat Constantin Zotta.

Constantin Zotta este convins că Dani Coman va rămâne în Giuleşti şi rezumă numai la stadiul de zvonuri un eventual transfer al portarului.

"Chiar nu ne interesează acest fapt, chiar dacă nu a venit o ofertă de la vreun club, ci a venit prin intermediul impresarului. Nu se pune problema transferului său în acest moment", a mai spus Zotta.

Mai mult, nici transferul lui Edel la Paris Saint Germain nu se va concretiza. Totuşi, rapidiştii continuă negocierile pentru aducerea altor portari.

"Oferta făcută de PSG este inacceptabilă pentru noi, în consecinţă va rămâne la Rapid. Bornescu ştiu că este un jucător important pentru Universitatea Craiova, iar pe Albuţ îl dorim şi suntem în tatonări", a mai spus Zotta.

Sursa: Realitatea TV

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Video-ul zilei!!

Video-ul saptamanii!!!