joi, iulie 12

Top Story: Politicienii şi-au tras blog-uri

Nu ai blog, nu exişti. Este o nouă modă, iar politicienii s-au încadrat "în tendinţe".
În spatiul virtual au intrat şefi de partide, primari şi parlamentari. Pe pagini de Internet personalizate, nume cunoscute precum Mircea Geoană, Adrian Năstase, Andrei Chiliman, Cozmin Guşă se exprimă liber. Astăzi, "bloggerii" Năstase şi Chiliman s-au întâlnit cu alţi colegi internauţi şi au făcut schimb de experienţă.

În Dicţionarul Explicativ al Limbii Române nu există cuvântul "blog". Însă, pentru obişnuiţii Internetului, noţiunea e de bază. Acesta este spaţiul virtual în care exprimarea este necenzurată. Intrarea este liberă, iar singurii care sancţionează comentariile sunt cititorii virtuali. Şi nu sunt puţini. Astfel, blogul s-a transformat repede, şi în România, în mod de exprimare pentru politicieni.

Ministru, prim-ministru, blogger - după cum se caracterizează singur - Adrian Năstase insistă că nu e o formă de propagandă politică.

Pagina fostului şef al Guvernului a stârnit însă rapid controverse în lumea virtuală. Lansată în urmă cu mai puţin de o lună, ea a fost rapid parodiată.

Aşa că, în cazul în care intenţionaţi să căutaţi blogul lui Năstase, e bine să ştiţi că adresa corectă e nastase.wordpress.com. Adrian Năstase obişnuieşte să posteze păreri şi comentarii despre evenimentele zilei, de obicei la ore târzii. Vezi video aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Video-ul zilei!!

Video-ul saptamanii!!!